TRADITIONELE RACLETTE
Bij raclette van de bol wordt een doormidden gesneden kaaswiel verwarmd door middel van een toestel voorzien met warmte elementen. De zacht geworden kaas kan dan na een tijdje van het stuk kaas geschraapt worden ("Râcler").
Niet voor niets is het één van de nationale gerechten van Zwitserland: heerlijk, eenvoudig en zowel gezellig als feestelijk tegelijk! Bovendien wordt raclette door jong en oud gesmaakt en is het de ideale manier om gezellig te tafelen.
INBEGREPEN
Per 2 personen: 1 charcuterieplankje met onder andere:
Gerookte Alpenham uit Zuid-Tirol
Ovengebakken spek van 'The Butcherstore' Antwerpen
Gekookte ham
Vlaamse Coppa van Zeeuws-Vlaams Duroc varken
Gekookte krieltjes in de pel
Augurkjes en zilveruitjes
Stokbrood
Een rijke salade met homemade vinaigrette
€24,50 / persoon
+ Huur toestel = €7,50
TE BESTELLEN VANAF 4 PERSONEN
OPGELET!
Er dient ook steeds een waarborg van €200 cash betaald te worden per toestel.