top of page

TRADITIONELE RACLETTE

Bij raclette van de bol wordt een doormidden gesneden kaaswiel verwarmd door middel van een toestel voorzien met warmte elementen. De zacht geworden kaas kan dan na een tijdje van het stuk kaas geschraapt worden ("Râcler").

Niet voor niets is het één van de nationale gerechten van Zwitserland: heerlijk, eenvoudig en zowel gezellig als feestelijk tegelijk! Bovendien wordt raclette door jong en oud gesmaakt en is het de ideale manier om gezellig te tafelen.

IMG_9592.jpg
IMG_9625.jpg

INBEGREPEN

Per 2 personen: 1 charcuterieplankje met onder andere:

Gerookte Alpenham uit Zuid-Tirol

Ovengebakken spek van 'The Butcherstore' Antwerpen

Gekookte ham

Vlaamse Coppa van Zeeuws-Vlaams Duroc varken

Gekookte krieltjes in de pel

Augurkjes en zilveruitjes

Stokbrood

Een rijke salade met homemade vinaigrette

€24,50 / persoon

+ Huur toestel = €7,50

TE BESTELLEN VANAF 4 PERSONEN
OPGELET!

Er dient ook steeds een waarborg van €200 cash betaald te worden per toestel.

bottom of page